Blogg fri helg!

| Allmänt
Som ni vet står det dop på shemat i helgen så det kommer nog inte bli några längre blogg inlägg nu på några dagar kanske inte någon vi får se vad som hinns med men jag utlovar fina bilder sen från dop och tår bak och dukning mm.

Nu ska jag göra bottnarna till tårtorna sen ikväll ska dom fyllas och kylas, sen ska jag även göra dekorationerna ikväll så det ör färdigt.

Morgondagen blir det först frissan och sen till mamma för att hjälpa till med smörgåstårtorna och sen till lokalen och duka. Hoppas jag kan få allt färdigt i morgon så det blir en lugn lördag förmiddag.

Det ska ju vara vår marknad i byn så hoppas det kan bli en litenvända ner där också men det får vi se!

Om vi inte ses så ha en UNDERBAR helg. JAg hörde att det skulle bli SNÖ!

Kramis på er alla fina!

Kommentera inlägget | 2 kommentarerEftermiddag med fam Malmberg

| Allmänt
Jodå så att é. Väl hemma hade vi våfflor till lunch Neo´s farmor kom också på besök.
Henrik spelade bany i går och skadade knäet så pass att han fick fixa en tid på Nova, idag vid halv fyra åkte vi dit. Jag och Neo fick åka med då han inte själv kunde köra.  
Efter ca 30 min kommer han ut lite blek i ansiktet och säger att dom försökt tömma knäet på vätska utan bedövning men hade ej lyckats och vi måste köra ner till röntgen i Ystad, sakt och gjort. Hem hämta skötväskan mm sen bar det av till Ystad. Röntgen visar blod ansamling i knäet, doktorn säger att han får gå ner och sätta sig på akuten för att få det tömt. Men Henrik ringer istället mig och vill att vi ska köra hem, för han tänker då inte sitta timma vis på akuten för det. Det går ju ner av sig själv också tar bara längre tid.

Nä nu får det vara för idag. God natt sussa söt!

Kommentera inlägget | 1 kommentarerBVC

| Neo
Neo växer så fint efter sin kurva. 62,5 cm lång är han nu min lille prins. och 5990g tung.
Älskar mina barn något så gud in i nordens.

♥Milo ♥Neo

Kommentera inlägget | 0 kommentarer