Besviken

| Allmänt
Ja jag är besviken... på mig själv. 
Min barn lyder ALDRIG mig tar saker fast dom inte får struntar i vad jag ber om. Och såhär fortsätter de. 
Jag har svikit mig själv de vet jag de får jag leva med MEN även mina barn dom måste ju fattas något eller jag måste ju göra något galet fel. Nej jag pratar inte om trots de har dom de också.
 
Och så mig själv, igår hade jag gått upp igen. Jag vet vad jag gör för fel men så galet kan de inte vara. 
Jag kommer att få hålla "gå ner i vikt livsstilen" föralltid om jag inte ska öka ett hekto. Och skära ner på allt jag tycker om. 
Min kropp funkar inte ALLS som för 1år sedan. Eller alls för den delen.
Vi får se om jag ens orkar gå ner igen eller de kommer bli tillbaka där jag va för 20kg sen. Just nu är allt mörkt och inget jag vill prata om, bara skriva. Så nu låter jag detta vara och tänker på mina barn ist. Någon som vet en bra "kurs" för typ barnuppfostran med konkreta tips och idéer?
 
De ända braiga jag gjort 
 
❤❤❤❤
 KommentarerVad skönt att jag inte är ensam om att undra vad jag gör för fel med Mina barn!! Det känns som att man brister i sin barnuppfostran men var? Mina har regler att följa, rutiner som hålls, får massor med kärlek, tillsägelser och konsekvenser när de gör fel.. Men ÄNDÅ lyssnar dem aldrig längre.. Ibland tappar man helt tron på sig själv! Hur ska man få bukt med det liksom.. Vi är ju trots allt fantastiska mammor till våra barn 🌸

Svar: Ja man vil ju tro att man är de, men jag börjar tvivla där ockdå 😯Men skönt att veta att fler har samma problem.

Vi får peppa varandra 💕
Kram
Angelica


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: