FREDAG

| Allmänt
OCH STRÅLANDE SOL!
Kan ju inte bli ett bättre slut på veckan och början på helgen.
För någon dag sedan fick jag hem ett paket till MIG, jag känner att jag måste göra något för att få tillbaka mig själv och motivationen att bli ett bättre jag.
JAG har lättare för det när jag ser mig själv som FIN och trivs. Just nu ser jag bara sunk sunk sunk.
Ja jag vet det är inte glammigt alltid med små barn MEN mår jag bra är glad och har energi då ÄR jag en bättre mamma. Och då blir mina barn gladare och vi har en lugnare vardag mm.
 
Jag beställde clip on hår från Rapunzel of Sweden då dom har en färg som är väldigt lik den jag har och där med slipper jag att kladd med att färga in.
Egentligen skulle jag vilja ha tape on hår men då är jag mer tvingad till att ALLTID platta eller locka mm i mycket större utsträckning. Så länge jag går hemma vill jag kunna välja mellan sunk och glam. haha.
 
Solen skinner utanför fönstret MEN det blåser ruggigt kallt ska jag säga er. Vi myser fortfarande i typ pyjamas el liknande.
Idag är det bad time för minstingen och vi andra ska ju duscha såklart. En önskan om kvällen är att grilla något gott kött och sen mysa med kanske något spel.
 
Jag funderar lite på fredagsmys och tänkte undrlätta för mig själv i min vikt resa. Så vad brukar ni ha på fredagsmys bordet OM ni inte har typ godis eller liknande????Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: