Blogg semester

| Allmänt
Hej vida världen!
Nu har jag tagit en ofrvillig semester igen. Denna ork tar kål på mig. Jag kan absolut inte skylla på tiden för den finns om jag bara vill och orkar.
Men just nu tar barnen en del energi då trotsen toppar taket redan kl 8 på morgonen....
Att en liten på 5år kan komma på en sån attityd är lite skrämmande och dessa trevliga ord som bara strömmar ur deras munnar är ju helt fantastiskt.
 
De sägs ju att det kommer hemifrån MEN det tror jag inte en sekund på, YouTube / storasyskon / internet säger jag alla gånger.....
Så vad har då jag som förälder gjort, jo vi har tagit bort barnens spelplattor helt nu eller ja de gjordes för 2 månader sedan när dom gick sönder. Ska bli roligt å se vilken skillnad sommaren kommer göa för våra barn då dom kommer vara hemma från dagis.
Hur gör ni där hemma med attityderna och dessa "fina" ord? 
 
Nog om de, jag var ju på SPA i helgen..... Så mysigt jag ska berätta mer för er.
Vad händer annars då nja inte så mycket, jag rensar och säljer av saker som bara står.
Försöker hitta tillbaka till mig själv igen inte de lättaste men en dag i taget. Sommaren står ju för dörren så hoppas den ska hjälpa.
Nu ska jag skriva om helgens bravader så håll ut.
 
Bjuder på en en liten bild från helgen
 


Kommentera inlägget | 0 kommentarer7 månader

| Juni
Efter att ha missat 6 månaders uppdateringen OCH bvc kontrollen så är nu äntligen Juni vägd mät och läkarundersökt.
 
7 månader förra veckan och idag mäter hon
och är ☝️tung 😍
 
Älskade unge dagarna med dig är så spännande. Du utvecklas hela tiden och var dag bjuder på nya upptäckter. Precis som de ska vara i denna åldern.
 
Stor fin tjej en riktig liten goding ❤


Kommentera inlägget | 0 kommentarerLördag

| Allmänt
och gräsänka. Mannen är på grisfest och här sitter jag själv. Eller jag har Robert Gustavsson som sällskap bra rolig den där gubben.
 
Fotboll för Neo i förmiddags
Svårt att fatta var tiden tar vägen.... Vad ska de bli av dig lilla stora killen, du är så framåt och fråga om allt och du är inte direkt blyg heller.  Hur många gråa hår du än ger mig så kommer jag alltid stå vid din sida och stötta dig.... Just nu är Neo uppe i 7 olika arbeten som han ska göra SAMTIDGT..... ♥
Lion och Juni hängde med till IP idag, så duktiga båda två.
 
Tänk om det fanns den lista på hur länge man inte mår bra, liksom man gör ett test och så får man en siffra som man sen kan lista ut hur lång tid de ska ta innan man är sig själv igen.
Jag fullkomligt HATAR detta. Ingen kontroll över min kropp mitt inre och mitt HUMÖR. Och tålamodet ja VAD ÄR DET liksom. Jag vill bli Angelica igen, jag hade ju blivit levnads glad igen och kände mig pigg. Orkade göra saker när jag då hade gått ner så mycket i vikt. Nu är jag bara rädd för att vikten ska skena iväg igen och jag får börja om HELT.
 
Min melodi just nu är en dag i taget och försök inte brusa upp för små saker.
Funkar ibland......
 


Kommentera inlägget | 1 kommentarer